TELEVIZIJA

Uređaj koji je neophodan za korišćenje: IPTV SET-TOP box, ANDROID MXQ R9.

Android MXQ R9 predstavlja Smart TV Box koji obezbedjuje nenadmašnu praktičnost korišćenja InterCom digitalne televizije. Quad Core procesor poslednje generacije, baziran na Android operativnom sistemu sa 1GB radne memorije i 8GB Fleš memorije pružiće vam potpuno zadovoljstvo ispred vašeg Televizora. Uređaj proizvodi neverovatno živopisnu sliku visoke rezolucije. Takodje podržava video visoke rezolucije (Full HD 1080) I sve moderne kodeke kao i sve tipove filmskih prevoda.

Ukoliko televizija ne proradi posle nestanka električne energije, neophodno je uraditi sledeće:

  1. Izvući iz struje kabl koji ide u tv box, sačekati 60 sekundi i ponovo ga uključiti. Pokrenuti tv box i proveriti da li televizija radi.
  2. Ukoliko nakon prvog koraka, televizija i dalje ne radi, kontaktirajte našu tehničku podršku na brojeve: 035/8477-077 i 035/8477-007

OPTIČKI INTERNET

“Fiber to the home” u prevodu, optika do kuće, predstavlja najsavremeniji pristup internetu za kućne korisnike. U pitanju je takav pristup, gde se u dom korisnika uvodi optički kabal. Samim tim, korisnik dobija brzinu interneta do 1Gbps i kvalitet kakav se koristi u “core” mreži internet servis provajdera. Ovo je trenutno najbolji pristup internetu pošto još uvek ne postoji servis koji ovakav pristup ne može da isporuči. U današnje vreme, u svakom domu postoji bar 5 smart uređaja i uskoro će se omasoviti IoT (Internet of Things) uređaji i svaki od njih radi preko wifi-a i koristi internet. Veliki download i upload, strimovanje live videa, bekapovanje fajlova na cloud servis, gledanje 4k video klipova se izvršava neprimetno i bez usporenja na optici.

Izuzetno brz kućni internet do 1Gbps
Veoma pouzdanu internet konekciju
Slanje/Prijem multimedijanih sadržaja neverovatnom brzinom
Mogućnost da koristite najsavremenije i najzahtevnije internet servise
Garantovani kvalitet usluge
Dobijate internet pristup koji nećete morati da menjate u budućnosti

BEŽIČNI INTERNET

Wireless Internet, u prevodu bežicni internet, je povezivanje na internet, putem radio talasa visoke frekvencije (2,4GHz i više). To znači da kod ovog sistema ne postoji fizički kontakt sa distributerom interneta (za razliku od Dial-up, ADSL ili kablovskog interneta) već se komunikacija odvija uz pomoć radio talasa.

Od otvaranja adrese i prvog logovanja na naš sistem Vi ste prihvatili opšte odredbe o korišćenju IWIS-a, na zahtev možete dobiti odštampan ugovor. Naše obaveze po pitanju kvaliteta i kvantiteta stoje, ali Vaše obaveze po pitanju korišćenja. Svaka zloupotreba se kažnjava i prijavljuje nadležnim organima gonjenja. Primer Ugovora možete pročitati ovde.

Do smanjenja brzine može doći iz više razloga. Najčešći problemi su:

Jačina signala se drastično smanjila ili uopšte ne postoji – razlog može biti oštećenje antene ili kabla, konektora. Neki modeli antena gube kvalitet ako u okolini ima sličnih antena zato što smetaju jedna drugoj u komunikaciji. Ako nakon više dana nema poboljšanja potrebno je prijaviti nama da izvršimo merenje Vašeg signala i utvrdimo probleme i kako ih rešiti.

Jačina signala je konstantno dobra, ali protok je slab – najverovatnije imate napad virusa, trojanca ili špijunskog programa. Neki od ovih malicioznih programa koče protok, ili tako intenzivno šalju podatke sa Vašeg računara, da za željenu komunikaciju ne postoji potrebna propusna moć. Ako primetite da imate neobjašnjivo veliku potrošnju, onda možete biti sigurni da je neki od ovih programa aktivan.
Jačina signala je u redu ali uopšte nemam protok podataka – u prethodnoj tački smo spomenuli neke mogućnosti koje se mogu odnositi i na ovaj problem. Pored toga moglo je doći i do oštećenja operativnog sistema (windows, linux), instaliranih softvera (RASPPPoE)

Pristupite svom nalogu kod InterCom-a

InterCom-ovi korisnici u svakom trenutku mogu da pristupe korisničkom portalu i preuzmu svoj e-račun.
Klikom na sliku ili dugme, možete pristupiti svom nalogu.

 

  • ČUVAJMO ŽIVOTNU SREDINU! Smanjenem potrošnje papira, svi zajedno doprinosimo očuvanju šuma i životne sredine.
  • Elektronski račun je identičan papirnom – na njemu se nalazi kompletna specifikacija korišćenih usluga, kao i detalji mesečne pretplate.
    • Prijavite se na portal,
    • U meniju Račun možete videti sve vaše račune

Kolika je Vaša stvarna brzina interneta? Stranica za precizno merenje brzine internet konekcije i to posebno download, a posebno upload. Merenje brzine protoka interneta vršite klikom na dugme “GO“. U tom slučaju merač brzine interneta meriće brzinu interneta do trenutno najpovoljnijeg servera u Vašem okruženju.

 

Ovde možete veoma precizno izmeriti brzinu svoje internet konekcije i to posebno download, a posebno upload. Upotrebljen je SPEEDTEST sa najmerodavnijeg sajta za merenje brzine protoka ka internetu, www.speedtest.net

*Uplatu možete izvršiti u svakoj banci ili pošti. Popunite NALOG ZA UPLATU i u rublici poziv na broj pored broja 99-stavite broj telefona na koji možemo da Vas kontaktiramo u slučaju da ne možemo da rasknjižimo uplatu.

Opšti uslovi korišćenja servisa

Cenovnik internet usluga

Pravilnik o obradi podataka o ličnosti i ostvarenim elektronskim komunikacijama korisnika

Uslovi pružanja i korišćenja usluge distribucija medijskih sadržaja (IPTV)

Minimalne tehničke karakteristike računara – Internet servisi

Primer pretplatničkog ugovora

Ugovor o korišćenju bežičnog internet priključka

BEZ UGOVORNE OBAVEZE

Ugovor o korišćenju FTTH internet priključka

BEZ UGOVORNE OBAVEZE

InterCom Computers DOO -podaci za identifikaciju

Naziv : iNTERcOM COMPUTERS DOO
Sedište : ĆUPRIJA
Poštanski broj : 35230
Ulica i broj : ZMAJ JOVINA BR.2
Telefon/Fax : 035/8477-077
Matični broj : 20063203
PIB : 103978161
Šifra delatnosti : 6110
Obveznik PDV-a : Da
Tekući račun : 170-30020831000-84
Naziv Banke : UNICREDIT BANKA

Kontakt
0800 700 802

Zmaj Jovina 2, Ćuprija 35230

Kontaktirajte nas

(035) 8477 - 077

pon-pet: 08:00-19:00 sub 08:00-14:00

Adresa: Zmaj Jovina 2, Ćuprija 35230

Email office@intercom.rs

Dostupni svakog radnog dana za vas

035 8477 077

Podrška svakog radnog dana od 08:00-17:00 i subotom od 08:00-14:00

Zmaj Jovina 2, Ćuprija 35230

Posetite nas za više informacija!