InterCom & Wirac.ba Mikrotik trening

MIKROTIK RESERTIFIKACIJA
Brza i jednostavna obnova sertifikata

Days
Hours
Minutes
Seconds
Trening je u toku! Hvala na interesovanju!

MTCNA resertifikacija

Februar 2022
Prijave u toku

MTCRE resertifikacija

Februar 2022
Prijave u toku

MTCSE trening

Februar 2022
PRIJAVE U TOKU

Resertifikacija

Mikrotik sertifikat važi 3 godine.Nakon 3 godine potrebno je obnoviti sertifikat. Cilj obnove sertifikata je da se upoznate sa novim funkcijama koje je uveo MikroTik i da se polaze test znanja na osnovi čeka dobijate validan sertifikat koji traje 3 godine.
Obnova sertifikata traje 1 dan.
Na resertifikaciju je neophodno poneti samo laptop. Nakon pripreme sa trenerima, pristupa se obnovi sertifikata. Cilj nam je da budemo efikasni da resertifikacija ne oduzima puno vremena. Dovoljno je odvojiti par sati u toku jednog dana za obnavljanje sertifikata.

O organizatoru

InterCom Computers je prvi akreditovani MikroTik trening centar u Srbiji koji polaznicima omogućava sticanje prepoznatljivih sertifikata o posedovanju znanja i veština iz područja upravljanja i konfiguracije mreža na RouterOS-u, operativnom sistemu kompanije MikroTik.

0
Različitih kurseva
0
Održanih treninga
0
Izdatih sertifikata

Informacije i uslovi resertifikacije

Proveru statusa svog sertifikata možete proveriti na zvaničnoj MikroTik stranici za treninge. (koristite iste podatke za logovanje kao pri samom polaganju testa na treningu). Za prijavu i dodatne informacije za resertifikaciju možete nas kontatkirati na dnu ove stranice.

MikroTik MTCNA trening je namenjen za ISP, WISP administratore, sistem inženjere, integratore, menadžere i sve one koji bi želeli naučiti o upravljanju žičanim i bežičnim mrežama pomoću MikroTik RouterOS. InterCom Computers Vam omogućuje da pod najboljim i najpovoljnijim uslovima dobijete sertifikat koji je medjunarodno priznat. Mikrotik Certificate Network Associate. Prvi i osnovni u nizu MikroTik treninga, neophodan za polaganje ostalih tipova treninga.
Proveru statusa svog sertifikata možete proveriti na zvaničnoj MikroTik stranici za treninge. (koristite iste podatke za logovanje kao pri samom polaganju testa na treningu).
Za prijavu i dodatne informacije za resertifikaciju možete nas kontatkirati na dnu ove stranice.

MikroTik MTCRE trening je namenjen za ISP, WISP administratore, sistem inženjere, kao i sve one koji se interesuju za napredno rutiranje, kako statičko, tako i dinamičko . InterCom Computers Vam omogućuje da pod najboljim i najpovoljnijim uslovima dobijete sertifikat koji je medjunarodno priznat. Neophodno posedovanje MTCNA sertifikata. Maksimalno 8 učesnika na treningu!
Proveru statusa svog sertifikata možete proveriti na zvaničnoj MikroTik stranici za treninge. (koristite iste podatke za logovanje kao pri samom polaganju testa na treningu).
Za prijavu i dodatne informacije za resertifikaciju možete nas kontatkirati na dnu ove stranice.

Pitanje bezbednosti je uvek interesantno sa aspekta bilo kog rada kako u našim mrežama tako i našim prisustvom na internetu. Sve možemo sažeti u sledećih par stvari koje ćemo obradjivati na samom treningu.
• Poverljivost: Zaštita privatnosti i ličnih informacija.
• Integritet: Obezbeđivanje informacija koje se ne mogu odbaciti i autentičnost.
• Dostupnost: Obezbeđivanje pravovremenog i pouzdanog pristupa i korišćenje podataka.
Prevencija: Preduzeti mere koje sprečavaju od oštećenja (ili krađe) vaših podataka.
Detekcija: Preduzmite mere da biste otkrili kada, kako, i ko je ugrožen.
• Reakcija: Preduzmite mere kako biste mogli da obnovite svoje podatke bez gubitaka.
Benefit: Do kraja ovog treninga, učesnik će biti u stanju da planira i sprovodi odgovarajuću sigurnosne mere prikladne za mrežno okruženje u kome radi. Ciljna grupa: Mrežni inženjeri i tehničari koji žele da se implementiraju i da održavaju bezbedno mreže zasnovane na MikroTik uređajima. Preduslovi za trening: MTCNA sertifikat

Naši polaznici

MikroTik trening centar

Ukoliko imate dodatnih pitanja ili ste zainteresovani za resertifikaciju, pošaljite nam upit i vrlo brzo ćemo vas kontaktirati za više detalja!

Mesto održavanja treninga:

Hotel Elegance - Zrenjaninski put 98A, Beograd

Broj telefona organizatora treninga:

063 600 324 // 035 8477 007