Firma „InterCom Computers“ je osnovana 1995 godine. Program proizvodnje PC računara upotpunjen je projektovanjem i realizacijom računarskih informacionih sistema i računarskih mreža.

INTERCOM computers

Radni uslovi su podignuti na visoki nivo korišćenjem savremene informacione tehnologije i ulaganjem prvenstveno u kvalitetne kadrove i njihovu obuku da bismo našim kupcima i korisnicima naših usluga pružili vrhunski nivo usluga.

„InterCom Computers“ nastoji da oplemeni uvezene komponente primenom sopstvenih rešenja. Kroz koncept „konačnih rešenja“ ponuda „InterCom Computers-a“ obuhvata sve faze, od projekta do realizacije – izbor adekvatnog hardvera, softvera, instalaciju, implementaciju aplikacija, održavanje i servis.

 • Prodaja računara i fiskalnih kasa

  Prodaja računara i fiskalnih kasa

 • Servisiranje uređaja

  Servisiranje uređaja

 • Internet i tv operater

  Internet i tv operater

Device Slider

Prodaja i servis

Prodaja i rad sa hardverom, tj. prodaja gotovih konfiguracija i komponenti je i dalje naša primarna oblast delovanja i njoj posvećujemo najviše pažnje. Veliku pažnju posvećujemo originalnosti i kvalitetu komponenti koje se ugrađuju. U prilog toga nosioci smo mnogobrojnih sertifikata o originalnosti i kvalitetu ugrađenih komponenti, obučenosti i osposobljenosti za najsloženije projekte.

Da bi u potpunosti poslovanje firme funkcionisalo na visokom nivou, kadrovski posedujemo 4 (četiri) inženjera, 11 (jedanaest) elektroničara – servisera, kao i dodatno administrativno osoblje (3).

Stalnim ulaganjem u osnovna sredstva firme dostigli smo nivo osposobljenosti da u svakom momentu možemo izvršiti i najviše tehnološki zahtevne tipove popravki. Kao primer toga možemo navesti sposobnosti popravljanja matičnih ploča računara, monitora, servisiranje čvrstih diskova sa prethodnim snimanjem podataka, BGA lemljenje.

Wireless i optički
internet operater

Od 2005 godine podigli smo wireless IWIS mrežu na teritoriji Šumadijsko – pomoravskog regiona sa 3500 korisnika i preko 250 pristupnih tačaka širom regiona. Nastavljamo širenje i dalje uz povećavanje broja pristupnih tačaka, a i podizanje kako brzina tako i kvaliteta interneta.

0
Broj korisnika
0
Pristupnih tačaka

 • 2004

Potpisan ugovor sa firmom GEMALTO za Srbiju o prodaji elektronskih čitača smart kartica i drugih rešenja za digitalnu indentifikaciju lica.

2004
2007
 • 2007

Potpisan ugovor sa firmom 2D Soft Novi Sad o zastupanju, podršci i prodaji softverskih rešenja za maloprodaju, ugostiteljstvo i hotelijerstvo na teritoriji Centralne Srbije.

 • 2011

Prvi sertifikovani MIKROTIK trener u Srbiji i centar za edukaciju i sertifikaciju.

2011
2013
 • 2013

Potpisan ugovor sa firmom ASBIS Kipar za servisiranje tableta i telefona brenda PRESTIGIO za celu teritoriju Srbije na dve lokacije: Beograd i Ćuprija.

 • 2014

Potpisan ugovor o zastupanju i prodaju softverskih rešenja firma Smilesoft za razne procese u poslovanju svake firme kao i rešenja za Android i IOS platforme po zahtevu korisnika.

-----------------

Potpisan ugovor na CEBITU sa firmom Spirit Technology Development Co., Ltd o prodaji linije termalnih štampača na srpskom tržištu od prenosnih do industrijskih štampača sa akcentom na POS štampačima.

2014